Proiectul tău este important pentru noi!
Rezervă chiar astăzi o ședință de consiliere profesională!


 

Pentru o bună desfășurare a lucrurilor și pentru a ne asigura că te putem primi în condiții optime, este necesar să te programezi în prealabil.

Pentru a respecta normele de siguranță și distanțare socială în condițiile actuale, am limitat numărul de clienți prezenți simultan în Showroom și respectăm toate normele de igienă astfel încât tu să te simți în siguranță pe toată durata vizitei la noi.

Atunci când te programezi,te rugăm să ne dai câteva detalii despre proiectul tău astfel încât, în ziua în care ne vom întâlni să știm exact ceea ce ai nevoie și să venim cu soluții optime.

De ce să te programezi înainte să vii în Showroom?Este important ca timpul petrecut alături de noi să fie unul de calitate și în avantajul tău!

Oferte și Promoții

În cadrul unei ședințe de consiliere, dacă achiziționezi produse de peste 10.000 lei (*TVA inclus), primești un voucher de 500 lei, pe care îl poți folosi pe toată perioada anului în curs.

Pregătire prealabilă

Pentru o consiliere eficientă și de succes din care tu să beneficiezi de cele mai bune soluții adaptate nevoilor tale, este necesar să ne comunici în avans date despre proiectul tău.

Desfășurarea întâlnirii

Consilierea va dura 40 de minute, fără întreruperi, cu personal calificat, pregătit cu soluții și idei clare pe baza informațiilor oferite de tine în prealabil.

Respectăm toate normele de igienă și de siguranță impuse de contextul actual.

Eficientizarea timpului

Nu pierdem vremea! Discuțiile pe care le vom avea vor fi pe subiect, fără abateri, cu planuri și propuneri clare astfel încât tu beneficiezi de cele mai bune și avantajoase opțiuni pentru proiectul tău.

Suntem aici pentru tine.

40 de minute de consiliere transformate de către colegii noștri profesioniști într-o experiență plăcută și avantajoasă pentru tine.


step-1-icon

Pasul 1

Programează-te online, completând formularul de mai sus.

step-2-icon

Pasul 2

Vei primi un email de confirmare și vei fi apelat telefonic de consilierul cu care te vei întâlni pentru a reconfirma data, ora și informațiile transmise de tine.

step-3-icon

Pasul 3

Dacă ai făcut modificări în urma conversației telefonice, primești un e-mail cu informațiile actualizate.

Pasul 4

Cu o zi înainte de vizita în Showroom, primești un SMS de reamintire cu data, ora, adresa Showroomului și numele consilierului cu care te întâlnești.